Кой модел дамска риза е подходящ за мен?

women shirtsДългото обикаляне по разнообразието от магазини Ви е омръзнало до безкрай? Нуждаете се от нова женска ризка и не сте в състояние да си изберете вид, удачен за Вас? Ето и няколко практични препоръки как реално да направите подходящия избор.

Съчетаване с панталони: в този случай имате няколко различни варианта в зависимост от модела на панталоните. Ако случайно панталона е тесен, вид клин или вид цигара ризката също ще трябва да е впита или тясна като модел.

В конкретния случай може да е разнообразена с любопитен аксесоар в случай, че конкретната ризка е по-семпла и по този начин да вкарате и внимание в облеклото си. Ако панталоните са широки като модел несъмнено сложете широка ризка. Точно това комбиниране е подходящо за дами с големи мерки.

Комбиниране на ризка с пола: Заради много различните кройки на поли щем не щем трябва да съобразим и ризата с тях. Основното правило в този случай/ както беше и при панталонките/ е в сила и тук – прибран, втален модел пола със същия модел ризка. Пола модел молив и прилепнали поли трябва да се комбинират точно с риза по тялото да не се получи асинхрон в общата визия. За цветовете без съмнение няма от какво точно толкова да се притеснявате – черна поличка до коляно може спокойно да се съчетае реално с абсолютно всеки цвят дамска риза. В последно време модерни са бледо цикламените нюансите както и различните багри на бордо цвят. Ако пък не Ви се рискува изберете стандартният метод – бяла ризка и черна пола.

Дамската ризка се допълва също така правилно в съчетаване и с костюмче от два компонента – комбиниране от жакет и панталон или пола. Доста дами го харесват като всекидневен работен костюм най-вече при ежедневни срещи с клиенти или партньори.

Още един приятен номер, който може да се приложи е използването на спомагателни аксесоари. Една прекрасна брошка, шалче или пък може и по дискретно колие е възможно да разчупи Вашият Изглед в случай, че позлвате да кажем риза с един цвят.

Не ви е нужно да имате доста багри ризки в случая, а само коректният аксесоар. Ако моделът е по-свободен спокойно ползвайте брошка или друг накит с нескъпоценно камъче например. При по-втален вид използвайте шарени шалове за да концентрирате вниманието точно върху разгръщащия модела допълнителен елемент. Точно така с няколко различни цвята ризи и няколко хубаво подбрани аксесоара можете спокойно да сътворите доста варианти без да се влагат прекалено много средства. последна препоръка – правете опити. Не си поставяйте сами граници за вида ви. Близките ще забележат опита Ви и ще бъдете подобаващо оценени.

Вижте още: https://www.vardfashion.com/fshn/bg/Sportni-ekipi-cat-16.html