Гранд Каньон София – Нов начин на живот

luxury apartmentsГранд Каньон е най-новия и първият по рода си план в страната ни на Гаранти Коза – голям интернационален инвеститор с огромен опит в строителството. Създадена още през 1948 год. в Анкара, Турция, към днешна дата фирмата е безсъмнено една от най- уважаваните и харесвани в имотния сектор, като в Турция, така и Русия, Дубай, Япония.

Гаранти Коза разполага над двеста изградени проекти, като малка част от тях са: – Първата линия на метрото в Град истанбул, Най-мащабния Форд завод „ Отосан” намиращ се на площ 1 млн. м2, АККОЗА – Проект за жилища, включващ 7 хил. апартамента, Коза Парк – План на огромното изкуствено езеро, обкръжено от четири жилищни сгради и над 2.5к апартаменти
Намиращ се в най – бързо еволюиращите се квартали в София, Младост 3, Гранд Каньон предлага абсолютно всичко от което може да се интересува едно съвременно семейство. В голяма близост до основни пътни аретерии, бизнес центрове и чудесна гледка към една от най- красивите български планини – Витоша, като и директния достъп до Метрото, посредством топла връзка са само малка част от характеристиките и комуникативността на района, както и комфортът, който комплексът ще предложи на своите живущи.

Гранд Каньон София ще бъде от 3 жилищни сгради, имащи наименованията на най-известните български планини – Витоша, Пирин, Рила, намиращи се върху 32 000 кв. метра, открит търговски център (алейно намиращи се магазини, елитни заведения и ресторанти) и паркинг под земята с над 1К паркоместа, до които абсолютно всеки апартамент в сградите ще има удобна топла връзка. Спрямо една от последните тенденции в строителството, архитектът на Гранд Каньон – Джон Жерде, създава уникално единство между модерна архитектурна линия и ландшафтен дизайн.

Професионално планираното пространство, дава персоналното спокойствие на живущите в Гранд Каньон, като заедно с това им предоставя нужните за всеки един модерен човек условия локализирани на едно пространство. Зачитайки заетия живот на модерния човек, Гранд Каньон съчетава нужните забавления в града с приятния чар на широкия дял зелени участъци, заобикалящи комплекса.

Проектът обхваща 765 апартамента, разположени на разгъната застроена площ от приблизително 138 000 м2. Рила Резидънс ще стане 30 етажна жилищна сграда, впечатляваща с невероятна модулна архитектура. До 17-тия етаж в самата сграда ще се разположи 5 звезден хотел – безспорно един от най-популярните брандове в света, а от 18 до 30 етаж ще са поставени ВИП резиденции. В комплекса ще е има и офтеомологична клиника (1 200 м2.) – 2та по големина на Балканския полуостров. Аналог на най-голямата и модерна такава, намираща се в Истанбул. На живущите в Гранд Каньон ще им бъдат предоставени плувен басейн, wellness и фитнес център.

Намерете още информация: garanti koza