Led “ангелски очи”

Вида на светлините често правят колата различима от всички други. Едно от оригиналните решения за подчертаване на индивидуалността на колата и придаване на характерна и уникална особеност на силуета е вграждането на светлинки тип „Ангелски очи”.

car tuningТехнологията е разработена в средата на деведесетте години и до съвсем скоро се използваше само и единствено при стоковите модели. С подобряването на технологиите и покачването на производствените процеси, напълно е възможно да се купи чифт ангелски очи, който след това да се инсталира на автомобила.

При избиране на конкретния тип светлинки е задължително да се прегледа възможността и съвместимостта за инсталиране на конкретния модел автомобил също така и с вида на фара, с който е снабден. Има и еднотипни рингове, идеални за много видове фарове, без да се налага модификации и допълнително изрязване.

По същността си ангелските очи биват гривни с гъсто разположени във вътрешността лампички, които опасват самия фар. Правят се по няколко технологии – CCFL – използваща студен катод, подобно на луминисцентната светлина, LED – крушки лед и RGB – финална генерация ангелски очи, като излъчват 2 пъти по-ярка светлина сравнявана с тази на CCFL модификацията. Удължен е животът им до 100 хиляди работни часа! Излъчваната светлина е в различни багри.

Би могло да се поставят както на предните така и на задните светлинни елементи на колата. Липсва ограничение дали ще бъдат употребявани в частта на мигачите или фара.

Плюс хубавия дизайн ангелските очи засилват и осветяването на пътния участък, правещи ги освен ефектен и полезен елемент, улесняващ управлението на автомобил през мрачната част от деня.

Приемливата цена и относително простия монтаж на голяма част от фаровете, създават ринговете все по-предпочитан аксесоар за тунинг. Идеално решение за освежаването и осъвременяването на вашия лек автомобил.

Кликни тук за повече информация.